Bed and breakfast Rotterdam Noord Bed and breakfast Rotterdam Noord

Wat is leuk om te doen?

Het Oude Noorden is een multicultureel gebied, waar veel kunstenaars, architecten en creatieven wonen. Zo vindt je op loopafstand diverse ambitieuze ontwerpers die fashion, art en lifestyle artikelen "on the spot" maken en verkopen. Kitsch & Kunst: Een idyllisch gelegen limonadefabriek waar eens de flesjes frisdrank werden verwerkt, is omgetoverd tot een enorme woonwinkel. Hou je van koken? Ga dan naar het Kookpunt: de grootste kookwinkel van Nederland.

Voor een heerlijk hapje eten kun je terecht in de franse keuken van Branco of Mevrouw Meijer. Proef de heerlijke spaanse tapas bij Destino en geniet van het turkse eten in restaurant Sahlan. Voor de biologische liefhebbers is er ook een biologisch restaurant Zino! Je koffie van ketelbinkie-kwaliteit drink je natuurlijk bij Nika. Het kan allemaal in Rotterdam Noord!
Kijk op: Rondom het Zwaanshals voor nog veel meer food, fashion en design.

Jaarlijks worden er vele evenementen gehouden in Rotterdam. Rotterdam is dan ook niet voor niets benoemd tot de beste evenementen stad in Europa. Bezoek één van de bekende Rotterdamse evenementen zoals; Dunya, de Parade, het Zomercarnaval, Duizel in het park of het Internationale Filmfestival Rotterdam!
Kijk voor data, meer en andere festivals op: Rotterdam festivals
Miesman design